lördag 26 februari 2011

Önskar jag vore någon annanstans...

Just nu vill jag inte sitta hemma i min gula stuga......


Känner mig otroligt stressad och tankspridd...
Min lilla häst står på box och nu har hon tröttnat rejält på att vara där. Jag känner att jag vill vara där NU och släppa ut henne till de andra kompisarna i hagen. Hon är inte så boxvan heller så hon lever nog rövare skulle jag tro. Det gjorde hon igår :-(

Busfia :- (Taget med mobilen, sorry för kvalittan)


Anledningen till att hon är på boxen är för att hon besöker killhagen när ingen ser! Vi har tre hingstar och en vallack där och jag vill inte att hon går in till dem. Hon är nog inte könsmogen än, men man kan aldrig veta. Sen vill jag inte ha en häst som inte har respekt för tråden. Har jag bestämt att hon skall vara i en hage då är det så, därmed basta!

Det finns inte heller så mycket ström i tråden så den hjälper inte till ett dugg :-( Längtar som fan att snön skall försvinna så elen kommer tillbaka.

Så, snart skall jag åka ut till stallet och släppa ut henne i hagen till de andra. Jag själv får väl sitta på staketet och lyssna på melodifestivalen i radion... om de sänder där förstås :) Hon måste ju få röra på sig innan natten...

Vi skall fixa en till bräda i staketet så hon defenitivt inte kommer igenom till killarna. Vi har nu 4 trådar vilket är ganska så mycket men det verkar inte hjälpa när en liten tjej har bestämt sig att besöka grabbar på andra sidan...

Hoppas vi kommer tillrätta med det här snart.... hade önskat en myskväll hemma i soffan till Melodifestivalen

Hoppas ni får en gó kväll.. kanske i soffan eller på dansgolvet?!

Inga kommentarer: