fredag 11 februari 2011

Nu får det vara nog!

Vill inte ha mer snö nu!!!

Här hemma har det fullkomligt vräkt ned snö det senaste dygnet. Har kommit massor... och vi som inte har någon snöslunga. Det blir tunt att skotta hela gårdsplanen vill jag lova :):) De enda som tycker det är riktigt skoj med snö är hundarna. De älskar att busa och slänga sig i snön...matte är dock inte lika förtjust när de sedan springer in i huset...som snögubbar :-)

Jocke får sköta all skottning nu och det enda jag kan göra är att titta på. Känns skit, jag vill också hjälpa till.....

Och på tal om snöslunga.... min granne körde igång den förbaskade maskinen före 06:00 i morse!!! Han har totalt nada med respekt och lika dant är det med gräsklipparen på sommaren. Kan verkligen bli galen.... skitgubbe :-)


Mycket snö har vi fått...
men kanske inte så här mycket....än:-)


Nej, nu har jag inte tid att hänga här, har liksom lite annat att göra!

Kram från ett snöigt vinterlandskap i Dalom

2 kommentarer:

Emma sa...

Hej Jane !
Har läst din blogg länge, men aldrig skrivit någon kommentar. Fy skäms på mig ;)
Nu är jag oxså väldigt trött på all snö och vill ha våren här nu!!

Kram// Emma

Jane Hagström sa...

Men EMMA!!!! Jaaa, fy skäms på dig :-)) Och inte visste jag att du bloggade!! Kul kul! Hoppas att allt är bra med dig :-))