fredag 18 februari 2011

Mina datakillar!

Men jag blir ju så glad!

Jag har fått tillbaka min dator! Yippie :-))


En stor eloge till killarna på¨Borlänge Teknik Center som ger en sådan bra service!
VAD skulle jag göra utan ER??


Snabbt gick det också.. lämnade in datorn igår eftermiddag och idag vid lunchtid så var den fixad. Datorn hade kört ihop sig i mjukvaran... ja, vad det innebär riktigt har jag inte kunskap om men ingenting har gått förlorat och det är jag såå tacksam över. Fick också installerat ett städprogram för att lättare rensa datorn på skräpfiler odyl. Det kommer jag använda flitigt... inget mer datastrul nu :-))

Blev inte heller ruinerad på kuppen vilket jag trodde... känns så bra :-))

Så nu kan jag äntligen blogga och snart uppdatera hemsidan! För visst är ni väl lite nyfikna på vår resa till Tyskland med Darling?

Inga kommentarer: