torsdag 10 februari 2011

Leksand såklart!

Idag har jag och min kära Darling varit på hundtrim :-)

Bad & klippning blev det och OJ, så fin hon blev.....:-) TACK SNÄLLA EVA FÖR HJÄLPEN!!!

Badet var såå välbehövligt och nu glänser verkligen hennes päls igen. Vältränad är hon ockå så ja, nu skulle hon verkligen ha visats på utställning...- Såå nygg :-))

Har inte några bilder från idag men min trimkollega har tagit några bilder så jag kanske kan få tigga någon där sen, får jag Eva?

Hon är verkligen en pärla min Darling att trimma. Hon står som ett ljus, tar knappt ett steg på bordet och gör det man begär. Hon är så himla duktig. Tom Eva tyckte att hon uppförde sig super :-) Fast det är klart... hon har ju tränat på det sedan hon var valp :)

Vi inhandlade också ett nytt snyggt LEKSANDS halsband som hon hade till försäljning. Jocke hade spanat in det förra vändan vi var förbi där på Hundtrimmet. Kul med lite annorlunda prylar... Darling blev sååå snygg i det :-) Bildbevis kommer sen!

Tillvekas av www.doglegdesign.se


Känns fantastiskt skönt att hon är trimmad och fin nu... redo för att träffa kärleken :-))

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till nu! Jag hoppas att allt går bra.

Kram
Michelle