onsdag 23 februari 2011

Lekfull Elias

Har satt upp lektältet i Elias lekrum. Gissa om det var poppis?


Lipa, har jag lärt mig se du!

Vi leker tittut mellan de olika dörröppningarna, han skrattar och tokar sig hela tiden. Det är så underbart att se denna glädje som de har.. man blir på så bra humör :-)

Meja har som sagt flyttat in i vårt sovrum, alla hennes saker är där nu och då blev lekrummet ett Elias rum.... Det blev lite dåligt/tomt med saker därinne, endast en stor bokhylla finns på plats och skötbordet förstås. Så lektältet som låg i garderoben passade ju så bra när jag för en gångs skull fick plats :-))

Det går så fort med Elias... nu står det inte på förs han går själv utan stöd. Han har tagit något steg utan att hålla i sig men nu gäller det bara att han skall våga. Han kan, jo det vet jag men har törs inte riktigt...
Klättra upp i fåtöljen kan han iaf, och fort går det... märker han att man är på väg till honom när han skall upp i den får han panik, skriker och skyndar sig allt vad han kan! Han är så busig, min stora/lilla kille som snart fyller 1 år!!!

Och på tal om busig... jag vet en annan som också är busig! Hon har 4 ben...!

Det avslöjar jag i morgon!

Nu väntar sängen! Natti natt!

2 kommentarer:

Dernole sa...

Han är en riktig gullunge :)Kan inte förstå vart tiden tar vägen...han fyller ju snart.
Tur att det bara är alla andra som blir äldre och att en själv står still ;)

Anonym sa...

Vi tittade på film på Erik när han var 1 år och då hade han eran "lära-gå-vagn" med fullt av böcker i för att den inte skulle tippa. Du får ta fram den till Elias om du inte redan gjort det, så blir det lite fler saker i rummet! ;)
Vi har vattkoppor här så vill du smitta ner lill-killen så får du komma hit!
Kram Petra.