lördag 19 februari 2011

Kärleksresan till Tyskland

En liten uppdatering om vår tripp till Tyskland :-)

Vi kom äntligen iväg på vår lilla resa som jag tycker vi väntat och väntat på. Hon blev lite senare i tid än vad vi hade planerat från början, men nu i efterhand kunde det inte bli bättre i tid. Försommarvalpar - Det blir perfekt! Tiden går ju ändå så fort och jag har nu lite svårt att förstå att vår parningsresa redan är avklarad. Fattar ingenting, vart tar tiden vägen??


På väg ombord....


Som en superstar :-)

Målmedveten kille...
på väg in på taxfree!


Allt har gått jättebra, även om det var lite tråkig bilresa eftersom vädergudarna inte var så trevliga. Snöstorm, blåst och superkallt! Tur att våra varma kläder fick följa med. Vi hade trevliga dagar tillsammans med Burkhard & Annette som äger Vain. Det blev långa och intressanta samtal, god mat och god dryck. Precis så det skall vara när man träffar nya bekantskaper :-))


Vain skickade med Darling en gobit efter kärleksdaten :-)
*** Alla hjärtans dag ***Vain var verkligen grabben som jag sett fram emot att träffa. Han gjorde mig inte besviken :-) Han har en underbar mentalitet, positiv & glad. och jag såg ingenting som inte föll mig på läppen. Njo, förresten... kanske hade det inte skadat om han var några kilo lättare, men det bryr jag mig inte om.. det är ju det som är inunder som är viktigt. Tror jag är bortskämd med vältränade hundar :-) Känner i alla fall på mig att Darling & Vain kommer göra fina puppisar. Det inte han har, har Darling och vice versa :-)

Vi hann också med lite shopping.. både kläder och sådant flytande ting som är lite billigare :-) Elias gillade verkligen köpcentrumet.... han satt och gapade tills han inte orkade mer.. poff, så sov killen :-) Många intryck tydligen. Vi bodde också på ett litet familjehotell. Vi fick bra service och hjälp med fix och don då vi skulle värma mat till Elias och så.... Jag och Jocke hade sett fram emot att få slappa lite extra på hotellet men vi hann inte... vi hade att göra hela tiden :-) Ingen tråkig stund alls :-)


Gó & Glá

Vårt lilla hotell Oymann´s

På väg hem från Tyskland stannade vi hos våra valpköpare Alexandra och Markus som har Dimma (Kolbra) från vår sista kull. Supertrevligt att äntligen få se hur Prinsessan bor :-) Vi hann med god mat och ett par långpromenader. Pika blev kallad för Pirayan.. ja, är man lägst i rang i flocken hemma så tar man snabbt sin chans när man träffar sin överman..:-) Nåväl, även fast de tjivades lite i början så blev de riktigt bästisar efter ett tag. Nu tror jag minsann att de saknar vår Pika hemma i Skåne :-)) TACK SNÄLLA ALEXANDRA & MARKUS FÖR HJÄLPEN!!

Pirayan & Prinsessan :-)
Foto: Alexandra O
Dimma pryder vardagsrummet i form av en tavla!


Så nu är det bara till att vänta & vänta & vänta... :-)) Jag hoppas innerligt att vår resa inte blev i "onödan"....:)

1 kommentar:

Dernole sa...

Vilken härlig tripp ni har haft :) Trevligt att lära känna nya trevliga människor, kan tänka mej att fam. Thomas är lika förväntansfulla ;)
Kram