söndag 27 februari 2011

Första gången...

Elias nattas i sin säng!

Tjohoo, äntligen har jag fått "fingrarna ur" och nattat Elias i sin egna säng. Ja, han har ju varit bortskämd att få somna i mammas eller pappas famn jämt... det är liksom lättast så. Oftast är det tv tider när han skall somna och då vill man inte sitta i ett mörkt rum och försöka få någon att sova....

Nu är tiden inne!

Tycker att det går så fort, men han blir ju faktiskt snart ett år och mer och mer medveten för varje dag som går. Känns som det är dags att han lär sig att somna själv. Meja har ju alltid varit duktig med att somna i sin säng själv, har liksom inte spelat roll vart vi än har varit. Så, skall jag ha det med Elias också hade jag tänkt :-

En vaken kille för några månader sedan....Det har gått i ett hela dagen. Är trött och slut. Först var jag till Thokkadis och rastade henne i tre timmar på förmiddagen, sen hem och fixa mat innan Jocke for till jobbet... Skjutsade Meja till en kompis och jag passade på att än en gång fara till Thokkadis. Men denna gång fick hon nöja sig med att gå en liten promenad med mig och Elias istället. Hon var lite busig faktiskt och det gäller att vara steget före...:-)

Så nu efter nattning av ungar, rastning av hundar och ihopplockning här hemma har jag nu gjort mig en kopp kaffe och till det en god härlig chokladboll.... passar på idag för imorgon är det FINITO med sötsaker....:)

Mmmmm gott i gott!

2 kommentarer:

Flodagatan sa...

Åhh vad skönt att han somnar i egen säng. Lillskruttan sover oxå i sin egen säng sen nån månad tillbaka - fick bara pippi och helt sonika la hon där trodde aldrig att det skulle gå. Men *fniss* hon vakanr till ibland på morgontimmarna och då får hon komma över till oss - för då är man ju för trött att sitta där i ett hörn ;-)

Förresten så har du lagt bilden på negerbollen över texten så det syns inte vad du skrivit ;-)
Ha en bra söndagkväll ;-)
Kram

Dernole sa...

Du med :) är finito för me too :D
Lycka till
Ktram