onsdag 9 februari 2011

Förkylningen...

har satt klorna i mina kids!

Meja började snörvla och småhosta i går morse och igår kvälls var det Elias tur. Tänk att vi alltid skall få sjukdom eller liknande så fort man planerar att resa bort eller när man skall göra något speciellt... det slår aldrig fel. Håller nu tummarna att de tillfrisknar snabbt :-)

Mina fina busfrön :-)


 
Dyr morgon

Som jag skrev för ett tag sedan så har vår värmepump strulat lite men det gick över....... trodde vi tills nu. Våra element har gått på högvarv så vi har haft 23 grader inne..! Lite väl hett för vi brukar ligga på 19.7 annars.

Så igår blev det till att ringa om hjälp....

De kom nu på morgonen och servicekillen som var här har nu bytt ut en del som var trasig... känns ok att det gick att byta ut delen men det känns inte så skoj när fakturan kommer..! Antar att det kommer bli rätt så dyrt :-( Precis vad vi behöver - NOT

Vi har faktiskt bytt ut samma del 2004/2005 då det blev samma fel att pumpen stod och producerade värme på högvarv...kommer aldrig glömma den gången. Ha ha... Meja var nyfödd och vi hade besök av min kära moster med sambo. De undrade om de hade kommit till utlandet för vi hade det så in i h*vete varmt! Det
verkligen dröp svett om dem och klädtrasorna åkte av, en efter en! Ha ha...

Lika så på natten när jag satt uppe med Meja för jag skulle amma henne.... jag satt i morgonrock och det var hett så in i norden... då fick jag också känna på hur det är att svettas :-)) Roliga minnen faktiskt.

Den gången gick servicen på garantin... men inte nu..:-(

Pruppprov

Skall göra klart här hemma nu och sedan skall jag fara till stallet på lite bajskoll. Avmaskningstime på hästarna :-) Gjorde ju det i fredags när jag var där.. men eftersom det är fredag så kan man inte skicka in träcken eftersom den blir till att ligga på posten... så det blir till att göra om...Varken jag eller Ingela hade tanken på att det var fredag. Dock är det lite förståeligt med tanke på vad vi hade för skitvecka. Men jag åker gärna till stallet igen så jag får gosa lite med min "Thoka" :-))

Ta hand om er därute!

Inga kommentarer: