lördag 5 februari 2011

Fix med hovar

Igår fick min lilla skrutta fina fötter igen :-)

Det gick jättebra men såklart blir man lite otålig när de sista putsen skall göras :-) Fick stå och distrahera henne lite när hovis var på bakfötterna och grejade. Lättare är det att hålla koll vad som händer när framfötterna fixas... då kan man nafsa och pussa hovis i rumpen :)Ett viktigt hantverk som kräver känsla :-)


Hovlageri är intressant....Och när vår duktiga hovslagare arbetar så står både jag och Ingela och frågar och frågar om allt som tänkas kan och Ove han svarar med glädje och inlevelse. Tror faktiskt han tycker det är skoj när vi är lite frågvisa :-)

Man vill ju lära sig mer, kunskap kan man aldrig få för mycket utav och frågar man inte kan man inte få veta något heller. Tycker det är jätteintressant men det här med hovar....har tom kollat och läst massor om det på nätet....en hel vetenskap är det. Mycket kan gå fel om man sköter hästens fötter fel....Och som man brukar säga. Utan hovar - ingen häst :-))

Min skrutta blev dock glad igen när hon fick komma ut i snövädret och till sina kompisar :-)) Och vilket snöväder då! Snöflingorna var stora som tefat..jisses :-)

Är så nyfiken på hur min skrutta kommer att utvecklas....

Är hon en oslipad diamant tro?

Inga kommentarer: