torsdag 17 februari 2011

Blandade känslor


Sitter och kikar på tv. Elias ligger i mitt knä och snusar. Skall bära upp honom i sin säng snart. Känner mig faktiskt lite uppgiven, ledsen och stressad, det sistnämda beror nog på att jag så gärna vill sätta fart med jobbet men känner att jag inte riktigt vet om jag fixar det...i alla fall inte precis just nu. Var ju som sagt till Ortopeden och träffade läkaren samt en arbetsterapeut som skall hjälpa mig att komma igång med mitt finger. Kändes skönt att bli av med gipset och få tvätta av sig all död hud! Men det kändes mindre bra när läkaren berättade att jag nog aldrig kommer bli helt återställd i mitt lilla finger. Det kommer krävas mycket träning och envishet för att det ska bli bättre. Såklart känns det jobbigt just nu när jag inte kan röra det alls nästan, men det skall nog bli något bättre snart. Är dock glad över att kunna ta hand om Elias igen så pappa Jocke kan jobba igen. Nä, nu skall jag knyta mig och hoppas att morgondagen har något bra att erbjuda. Natti natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen!

Tråkigt att höra att du troligtvis inte blir helt återställd men förhoppningsvis blir du tillräckligt återställd för att kunna göra de saker du vill och behöver kunna göra. Du kanske inte kan bli konsertpianist eller hjärnkirurg men det kanske du kan ha överseende med? ; )

Rehabilitera ditt finger målmedvetet och skynda långsamt så är jag helt övertygad om att du kommer att bli tillräckligt bra!!

Kram
Michelle