Parningsresan

Äntligen blev det time för vår Darling att träffa Vain.

En resa som vi har planerat länge och väl. Dock blev det lite stressat när vi vaknade på fredag morgon och tittade ut genom fönstret - Snöstorm! Det bara vräkte ned, dessutom i sidled! På radion varnade de att man inte skulle ge sig ut i trafiken.. det var stopp överallt... så typiskt.

Vi stannade hemma den dagen och ändrade om lite i planeringen. Klart man inte kan ge sig ut i trafiken med en liten bäbis... tänk om man skulle bli stående eller om något skulle hända!

Nåväl, lördag morgon satt vi i bilen, Jag, Jocke, Elias, Darling & Pika. Ja, Pika var också med en lite sväng men fick sedan stanna i Hjärnarp/Skåne hos valpköpare medans vi var borta.

Vi var nere i Lübeck på lördag kväll. Resan gick jättebra och när klockan var 22 hade vi slängt oss i sängen på hotellet :-)

Mötet med Vain

Vi träffade familjen Thomas som äger Vain på lördag morgon. Vain gjorde succé och Darling föll pladask :-) Vi blev också väl omhändertagna av familjen Thomas. Mycket trevligt att träffa människor som man kan byta erfarenheter med. Många och långa samtal hade vi om hundar, jakt, träning och självklart avel. Det är ju det som gör en sådan här resa extra trevlig :-)

Vain är en mycket trevlig herre som har en helt underbar mentalitet. Vi hade turen att bli guidade på lite sighteseeing i Travemunde där Vain verkligen visade hur man uppför sig. Han sprang fritt på stranden där det kryllade med hundar & folk överallt men Vain brydde sig inte om vare sig folk eller hundar. Han har en fin stil och rör sig utomordentligt. En riktig fin hane och ja, han levde upp till våra förväntningar! Känns så skoj att äntligen ha träffat Vain som vi så länge har haft ögonen på :-)

Nu väntar vi spänt på om vår resa gav resultat!

Etiketter: valpar

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter