Löptider

Äntligen har vi kommit till löptider här hos oss!

 

Pika var fört ut med löpet och några dagar efter så satte äntligen Darling också igång. Känns jättespännande och förväntansfullt. :-)) Äntligen skall Darling få träffa sin tilltänkta snygging Vain :-)

Annars går dagarna som vanlig här hemma och hundarna är ofta ute i skogen tillsammans med Jockes bror Lasse som brukar hjälpa oss att motionera dem. Just nu har vi också lite svårt att göra så mycket eftersom jag (Jane) går med gipsad hand och Jocke måste ta hand om barnen. Det blir lätt lite för mycket dator, men inget ont som har något gott med sig...:)

 

Jazza är också fortfarande här. Hon trivs i flocken och ser inte ut att sakna matte eller husse..:-)) Jazza skall dock åka hem när vi far iväg men återkomma så snart vi kan trimma hund igen. Då skall hon få sig en rejäl omgång och bli av med sin "afghan" päls.

 

Vera är också här på besök. Hon är en vorstehtik som ägs av Jockes syster. Hon skall nämligen också paras och förhoppningsvis så sätter hon också igång med löpet snart när våra andra tjejer löper. Titta gärna in på deras hemsida/blogg Till Ujjens >>>

Etiketter: valpar

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter