tisdag 25 januari 2011

Trött på att vara "sjuk"

Usch...

Nu har jag tröttnat rejält på att ha handen i ett stort paket och vara "sjuk"....känns som om jag bara vill slita av mig gipset och kasta det till världens ände....

Jag kan göra mycket med gipset men jag kan inte byta på Elias eller klä på honom, bära skall jag undvika. Kan inte göra mat så bra och inte vara i vatten och diska osv....

Nä, fi faan, nu vill jag bli bra.

Skall på återbesök till Ortopeden på torsdag och då tar de stygnen och ger mig ett mindre gips som förhoppningsvis kommer kännas lite lättare och enklare. Jag hoppas också innerligt att jag kan byta och ta hand om Elias då så Jocke kan gå tillbaka till jobbet igen.

Det känns som om det läker på sig men jag känner att jag får lite ont när jag använder handen för mycket. Dessutom river det lite i stygnen när gipset åker fram och tillbaka på handen.... känns inte så bekvämt.

Känner även lite panik för hundtrimningen, min telefon ringer och ringer och mina kunder blir alldeles förtvivlade när jag berättar att jag inte kan klippa. Dessutom vet jag inte när jag kan sätta fart igen... Hade verkligen inte behövt den här starten på året......:-(

Nåväl, det löser sig säkert......

Nu väntar en kopp kaffe till sen skall räkningarna betalas ....skittrökigt ! 

2 kommentarer:

Eva sa...

Lider med dej!
har själv gått med högerhanden i paket för ett par år sedan, irriterande att inte ens kunna borsta håret. Krya på dej!!kram

Dernole sa...

Usch jag lider med dej, se det positiva du kommer bli bra :) Men vägen dit kan/kommer kännas lång och ibland tung. Kram