måndag 10 januari 2011

Tidsnöd!

Skulle som sagt till doktorn idag..

Jag träffade honom och han ville skicka mig på röntgen... men jag hann inte dit innan de stängde! Suck...

Så typiskt. Hade planerat stallet i morgon förmiddag men nu måste jag vara hemma och passa telefonen istället utifall de ringer från röntgen... det blir inte alltid som man tänkt sig tydligen. Kan ju alltid hoppas att de ringer tidigt och att jag får komma direkt för då hinner jag kanske till hästarna i alla fall. 

Vad hände då?
Jo, jag hade kidsen med mig till doktorn och efter det besöket skulle jag ta en sväng förbi min kära svägerska. Men när det blev röntgendax så erbjöd sig hon att jag kunde lämna kidsen där innan jag for iväg till sjukhuset... jag åkte dit, lämnade dem och var på väg ca 45 minuter efter mitt doktorbesök. Då ringer doktor him self och berättar att de har stängt på röntgen och att de hade väntat på mig! Sååå himla typiskt! Blev lite paff faktiskt.
 Tycker faktiskt han kunde ha sagt till mig att jag var tvungen att skynda mig lite....  men men Shit Happens och jag fick i alla fall en liten pratstund med min svägerska och barnen fick leka med sina kusiner istället :-)) Tror säkert de muttrade på sjukhuset... men vet ni? Det skiter jag i! "stolliga" patienter är de nog vana med :-))

Nya tag i morgon istället och då får jag veta hur det ligger till med mitt lilla finger......

Inga kommentarer: