söndag 16 januari 2011

Smärta

Här händer det inte så mycket.

Igår hade jag en pissdag och det känns som om det kan bli en lika dan dag idag också. Det gör förbannat ont i "handen" och när jag tar pillren så tappar jag matlusten och blir illamående samt att jag blir yr i huvudet... känns inte skoj nu :-(

Gjorde ingenting igår annat än glutta vid datorn och låg på soffan.... hoppas att smärtan ger sig snart. Behöver faktiskt göra lite annat än bara slöa....

Idag på middagen kommer det lite besök hit och skall titta på hundarna, så mitt projekt nu på morgonen blir till att försöka ta mig in i duschen och tvätta hår och kropp så man ser lite representabel ut :):) Vet inte hur det skall gå till än, men jag finner nog någon bra lösning....

Men innan jag hoppar in i duschen måste jag vänta på jocke som skottar gården! Här har det snöat igår i -17 grader och nu regnar det och är 0.2 grader.....Inte bara jag som är opp och ner tydligen :):)

Ha en skön söndagsmorgon!

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackare! Du kanske kan ringa till ortopeden i morgon och fråga om du kan få någon annan sorts smärtstillande som du inte blir så snurrig av. Kram Petra.