torsdag 27 januari 2011

Roligt & Tråkigt

Livet går verkligen upp och ned...

Och det som var "ned" denna gång är ju att mitt paket inte blev så mycket mindre :-( Jag är fortfarande gipsad över hela handen och just nu vet jag inte om jag kan ta hand om Elias de veckor jag har kvar i gips.

Det blev inte som jag trodde.... jag måste ha ett vettigt & bra stöd för fingret som måste läka ifred. Det är senan som tar sådan tid att läka så vore det inte för att de har tagit av den och sytt ihop den så hade min läkningstid varit mycket kortare.

Jag skall tillbaka om tre veckor och då får vi helt enkelt se hur det blir... kommer dock behöva träna upp mitt lillfinger igen och det kunde ta sin tid sa arbetsterapeuten till mig.... känns skit just nu.

Ont som 17 gjorde det också när de tog stygnen.... såg inte heller så inbjudande ut :)) Blev faktiskt lite förvånad att det var så stort sår!


De som tog hand om mig var jättetrevliga och även i denna "trök" stund så fick vi skratta lite medans hon gipsade mig... Det var nämligen en märklig syn i "gipsrummet" som mötte en som mig som aldrig varit  där förut... sågar, tänger, skruvmejslar, knivar, saxar, dammsugare osv....i massor och av alla storlekar! Gissar att de får leka "massaker" ibland för att få isär sina gipspaket :-))

Fint blir det....

Roligt!

När vi ändå hade farit till vår grannstad så passade jag äntligen på att hälsa på min bloggkompis och trimkollega! Hon heter Eva och driver Hundtrimmet i Falun. Jag har blogglänk till henne, så kika in där vet já!

SUPERSKOJ ATT ÄNTLIGEN SES!

Men det var en sak....Vi måste har MER tid nästa gång! Finns massor att surra om, utrustning, hundar, jobbet i sig osv...jag kommer kanske och "hänger" med dig någon dag så vi kan surra mer!!

Känns verkligen jätteskoj att ha hittat en "arbetskamrat" som vet hur det är att jobba med det vi gör. Jag hoppas och tror att det kommer bli en början på något skojigt! Ensam är inte stark som det så fint heter :-))) Och även om vi är konkurrenter, så har man alltid nytta av varandra i det långa loppet - Tillsammans är vi starka i det härliga yrke som vi valt!

Shopping & mat
Efter vårt besök hos Hundtrimmet & Ortopeden intog jag, Jocke & Elias lite god lunch tillsammans. Grillat pitabröd med kyckling, ost, paprika mm....gott i gott gott :-))
Det blev också en sväng in på H&M för vi var tvugna att uppdatera vår strumpsamling för hela familjen :-)) Ni vet, när man kommer till ett läge då man aldrig hittar en hel trumpa i den rena tvättkorgen..eller när alla strumpor man sätter på sig har potatisar....ha ha  Men nu har vi hela och rena strumpor igen med olika färg! Så det känns skönt att vi fick det gjort när vi ändå var ute och for.

Nu skall jag fixa iordning lite saker som skall ut på blocket!

Ha det kära vänner
!

1 kommentar:

Eva sa...

Hej Jane!
Superkul att äntligen träffas!! Jag håller med vi måste "surra vidare" Som sagt ensam är inte stark!! Tack så mycket för presenten!! Men Usch vad fingret var svullet, Hoppas det vänder och hälsa sambon som fick vänta på oss så länge! kramis VI SES