fredag 28 januari 2011

Poängräkning...

Ja, nu blev det så att Jocke får fortsätta att "ta hand om" Elias och mig eftersom jag fortfarande är gipsad över nästan hela handen.... inget jobb & ingen fritid så länge ögat kan nå för herr Hagström...

Och....eftersom han är hemma hela tiden tittar vi på tv tillsammans och vad såg vi i söndags? Jo, Solsidan såklart! Och ni som har sett programmet vet nog vart jag vill komma om ni har sett min titel på detta blogginlägg...


Uscados - poäng på allt du gör

Hushållsvaluta som sätter ett värde på dina hushållssysslor. Detta är ett utmärkt sätt att hålla koll på vem som gör vad i hemmet. Kom igång och samla dina Uscados redan idag, i framtiden kommer du få valuta för pengarna

Ja. Jocke föll pladask kan jag säga! Tänk, jag gör nada (nästan) nu när jag har handen i paket och han gör ganska så mycket som att alltid byta blöja, klä på Elias, laga mat, diska...ha ha NU ser han sin chans att tjäna lite extra poäng som han tror att han kan nyttja sen! *skratt*


Helt sjukt, har folk sådana här system eller är det bara Solsidans påhitt...?

Nu var ju det här ett skämt hos oss såklart. Skulle aldrig falla mig in i något dyligt...ha ha... Men när jag var på FB idag så dök det upp en hemsida med det här med Uscados! Kika här >>>>> Måste ju säga att jag blev fundersam...


Ja, Jocke hävdar bestämt att jag har lite att "hämta  igen" när jag blir bra, men jag säger bara som vilken kvinna som helst skulle ha sagt... DET KOMMER ATT DISKUTERAS :-))


Och, med eller utan Uscados.......Jag fortsätter att "njuta" av min tid som "sjuk"....

.
Puss & Kram :-))

1 kommentar:

Dernole sa...

Finns nog en och annan familj som lever under mitt och ditt system :) skulle jag aldrig fixa :) men ibland vore det inte fel att ha lite uscados innestående :)