måndag 10 januari 2011

Ont :-(

Har fortfarande ont i mitt lillfinger.

Känns inte alls bra så nu har jag bestämt att jag ringer till vårdcentralen så får vi se vad de gör. Om inte annat så är det bra att få fingret kollat utifall det skulle bli strul längre fram och då kan det vara bra att ha det dokumenterat att jag varit i kontakt med vårdcentralen.

Måste ha fingret lindat i ringfingret för har jag det fritt och kommer åt något gör det så in i bängens ont att jag inte vet vad jag gör.. det måste vara något som inte är som det ska.

Tyckte det såg lite konstigt ut när jag tog av mitt bandage/tejp igår.... visst håller ni med mig?


Inte så fint.....
De vita prickarna är målarfärg :-)

Trevligare bilder tog jag igår på mina gulliga barn.

De lekte tillsammans i lekrummet. Meja sjöng och berättade sagor för Elias samtidigt som hon bäddade ned honom i hennes barnvagnsinsats! Elias såg ut att trivas i strorasysters sällskap :-))

Så underbart att se den otroliga syskonkärlek som finns... Meja avgudar verkligen sin lillebror!



Myspys :-))

Woops!

NU har Elias vaknat hör jag! Bäst att gå upp till min lille gosse som är lite morgontrött :-)) Han somnade vid 21 igår kvälls och har sovit hela natten.... bortskämd blir jag :) :) Själv har jag redan hunnit äta frukost och skickat Meja till Lekis :-))

Ha en fin dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men din GALNA kvinna,,, Det fingret mår INTE bra.... Tur för dig att du nu åkt te doktorn...

Skall bli intressant att höra vad det är,,

Lycka Till !!
Kram Malin