måndag 3 januari 2011

Nyåret

Som sagt

Vi sade "hej då" till 2010 och välkomnade 2011 tillsammans med goa vänner. Vi började med att grilla sheriffburgare & dricka champange ute i finvädret....

Riktigt gott.. Mc Donalds - SLÄNG DIG I VÄGGEN!

Elias var självklart med :-))

Nyårskvällen fortsatte inomhus. Herrarna stod för matlagningen och vi damer/tjejer "piffade" :-)) Meja var i sitt "esse".. hon gillar verkligen det här med finklänningar och fest.. undrar just hur det kommer bli...

Förrätt :-))

Hummer i ugn :)

En ganska så trött Elias...


Mejas egengjorda barndrink!
Vi hade en trevlig kväll med massor av god mat, bilderna visar bara några rätter som lagades! Kan säga att magen var rätt så proppfull under småtimmarna!!

Barnen var också med under hela kvällen. Under 12 slaget var vi ute och beskådade alla fyrverkerier runt om och skålade in det nya året med champange. Elias låg i vagnen med STORA ögon klarvaken och Meja var fascinerad av alla fina smällare.

Efter 12 slaget trodde jag att kidsen skulle somna.. jo jo pyttsan.. deras små ögon slöt sig inte förrän vid 02:30!!! De var båda på bra humör tack och lov, de gillade också stämningen av nyåret. När de väl hade somnat så gick väl vi och la oss vid 03:30. Trodde väl också att de skulle sova länge på morgonen sen men redan vid 7 var Elias glad och ville gå upp :):)

Kan säga att nyårsdagen var väldigt seg... Vi gjorde inte så mycket, men det blev en åktur runt byarna med fyrhjulingen. Vi satt på flaket inlindade i filtar för det blåste hur kallt som helst! Elias låg i barnvagnsliften i tryggt förvar sovandes djupt... gissar att han behövde sömnen :-)) Men det var väldigt skönt att få komma ut lite :-))

Tog även nå´t kort på min lilla tjej i hagen.... tycker hon har växt så mycket på slutet....

Hon räknas ju nu som 1:åring! Alla hästar fyller ju år på nyår.. men hon är ju bara snart 8 mån....
Känns spännande med ett nytt år... 2011!!! Kan inte fatta att det går så fort. Jag hoppas dock innerligt att årets fortsättning blir bättre än det började.... då med tanke på mitt förra inlägg..:)

Stor kram till er alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni hade en härlig kväll!

Insåg precis av ditt inlägg att jag nu ju har en 4 åring,, Jösses vad tiden går fort..

Och äntligen verkar det som om hon "blivit frisk",, Benen läker fint och tycker nog att hon är liiitttee rundare om magen..

Vi fick ju massa onödigt regn här på nyårsafton så vägarna är som isgator,, Inte så kul att rida då.. Och åkrarna har en hård jobbig skare, vill inte låta Diwa gå i den med sina ben så vi får nog vila ett tag till...

Ha det jätte gött!
Kramisar från Malin & Diwa

Dernole sa...

Låter som om du/ni hade en fantastisk nyårsdag/natt. Och lillpluttan har minsan blivit en fin tjej, skall bli spännande att få se henne när all ull trillar av :)
Kram

Jane Hagström sa...

Skönt Malin!!! Jag unnar dig verkligen lite flyt nu med Diwa! Ja, tiden går fort.. uj uj..

Helene: Hm, när ullen trillar av. Ja, antingen får vi gråta en skvätt eller skratta... hoppas på det senare... men spännande blir det!