söndag 23 januari 2011

Kärt besök

Men nu ni!

Har jag inte ens hunnit blogga sedan i förrgår! Men bloggen är inte livsviktig och jag har dessutom varit lite upptagen.

I fredags var jag ju på begravning för min vän Vicki som gick bort vid nyår. Det var en helt otroligt fin begravning men oerhört känslosamt. Jag visste verkligen inte att man kunde bära på så mycket känslor inombords. Det var en fin stund och jag är så tacksam att jag fick närvara. Minnas och kunna få ett ge ett farväl....

Sen i går fick vi finbesök från Göteborg. Malin och hennes familj kom på förmiddagen och åkte precis vidare för att åka till Idre på fjällsemester. Jag och Malin lärde känna varandra på vår Jaktlydnadskurs i Surahammar för snart 5 år sedan och sedan dess har vi hållt ihop :-))

Självklart for vi till hästarna och kikade lite. Malin är också hästtjej med egna hästar.... några kort blev det."Vem är du då?"

"Åh, gu vad skönt att bli kliad på bogen..gött mos"


Hilda njuter av lite lunchhö...
Magen snart ett minne blott :):)


Min söta ullboll :):)

Tävlingar

Och på tal om hästar så skall jag snart iväg på lite Islandshästtävlingar på Romme. Ca 45 tävlande kommer till start och det skall bli skoj att spana på lite häst. Tror mig också veta att Pegasus också kommer. Det är Thokkadis pappa och han skall tävla i speedpass. Har laddat kameran så jag hoppas att det kan bli några kort. Tyvärr så är et risk för snöfall idag... hoppas det håller på sig... för att fota hästar i snöfall blir nog inte så lätt.

Nu måste matsäcken packas!!

Kram på er!

Inga kommentarer: