onsdag 5 januari 2011

Härliga vinter!

Guuu så det snöar!

Det är ju så fiiint med riktig vinter!!!

Det har iof lugnat ned sig lite men än faller flingor ned från skyn. Här hemma har det kommit mer än en dec... Jocke är inte så glad över skottningen.. han grymtade redan inatt över att det fortfarande snöade.... synd att jag har stukat finger så jag inte kan hjälpa till att skotta..... hihi

Själv tillbringade jag förmiddagen först hos kiropraktorn. Skönt att få en genomgång igen för det behövdes... sen for jag till Hilda och longerade henne idag. Lite svårt med ridning när jag har ett stukat finger...
Hon var på topphumör idag och det gick så bra..

Thokkadis var också med när jag longerade... hon ville väl också motionera lite.. hi hi.. Hon visade mig sin fina trav idag! Annars passar hon rätt mycket... mitt lilla troll :-)) Longerade i hagen idag då det var snöskottning på stallplan :):)

Härlig morgon!
 Nu sitter jag och surfar runt lite på lite trevliga sidor och väntar på besök. En kompis kommer till mig kommer med sin lilla tjej. Skall bli jätteskoj att ses, det var ett tag sedan... usch, tiden bara går så fort.. :-) Men NU kommer de snart och vi får lite tid till att ventilera lite av vad som har hänt den senaste tiden. hoppas de inte har bråttom hem :):)

Hoppas ni också har haft en trevlig morgon!

2 kommentarer:

Dernole sa...

Håller med :) finns inte mycket som är vackrare än snö, rent fräsch vit. Hälsa jocke att det är mkt bra träning inför vasan ;)Ha en bäst eftermiddag. Kram

Jane Hagström sa...

Jag LOVAR.. skall hälsa honom!