torsdag 6 januari 2011

Hä snögä än..

Det faller snö än!

Värre än igår.... klass 1 varning hörde jag något om.. skall tydligen komma mycket snö idag och i morgon.

Jocke, hundarna och Meja är ute, de skulle skotta lite. Fast Meja & hundarna skickade jag ut så de skulle göra av med lite energi... de behöver aktivera sig lite. Hundarna får vila idag. Igår var de på tur med vår "hundtränare" i flera timmar så de kan gott ha en lugn dag de också.

Själv har jag hunnit med att plocka undan här hemma lite, dammsugit och snart skall jag ta trappen ned i källaren och fortsätta målningen i mitt hundbadsrum. Vi får se hur det går att måla för jag har ju lite ont i mitt finger... går det inte så får jag sy istället. Projekt finns det gott om, så sysslolös behöver man aldrig vara.
Jazza bakom snön som faller...

En blivande backhopperska?

Ha en fin dag och ta´t lugnt i trafiken om ni skall ut och köra!

1 kommentar:

Dernole sa...

Säger bara YEY snö....det är så otroligt vackert! Fast, nackdelen är...stängseltråden, stolparna blir mystiskt borta. Och med två genier i hagen....Ja du fattar :)
Kram på dej