måndag 31 januari 2011

Det går upp och ned...

Tänk hur det är...

Jämt när man får bli superglad för något så blir man efter en stund ledsen eller besviken över något annat en stund efter. Tycker det är så hela tiden...

Det går upp och ned......

Igår blev jag så glad över ett besked som gällde vår uppfödning och sedan en stund efter då jag skulle sätta ihop  min efterlängtade dyra hundfön jag fick hem för 2.5 vecka sedan och då är fanskapet trasigt!! Helt sprucken i plasten i bakstycket :-( Ghuuu, vad besviken jag blir...

Har sett fram emot en fön i 10 års tid och när jag äntligen skall sätta ihop den så är den trasig....inte precis vad jag tänkt. Tyvärr har jag nog inte heller oddsen på min sida då det är mer än 2.5 vecka sedan jag fick hem den... kommer inte få den ersatt. Reklamering skall ske inom 10 dagar :-( Jag hamnade ju på sjukhuset så därför har jag ju inte tagit upp den.  Men jag skall ringa till stället jag köpt den så får vi hoppas att det löser sig.

Nej, nu måste jag sätta fart. BVC väntar för Elias sen ett besök hos talpedagogen på Mejas skola....sen måste jag kolla hur det går för våra hästar som har besök av hovslagarn idag. Min Thokkadis har ju varit lite "busig" på sistone så det skall bli intressant att höra hur hon uppför sig :-))

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: