måndag 17 januari 2011

Dålig service

När man beställer en vara eller något annat av ett större företag så förväntar man sig att man skall få bra service.

Speciellt när varan kostar en slant och som dessutom var på kampanj...

Sitter här och är irriterad över hur företag sköter och tar hand om sina kunder. Och hade det funnits ett annat alternativ så hade jag inte handlat där över huvud taget. Det är inte första gången jag irriterar mig på dem och jag är säkert inte ensam om att tycka så.

Har länge varit ute efter att skaffa min hundfön och när jag såg på deras webbsida att det var kampanj på den innan jul så slog jag till direkt. Jag ringde tom eftersom jag är företagskund hos dem så jag visste att de hade den hemma. Jag betalade fönen i samband med beställningen + de 250kr som det kostade att leverera den (enl. deras leveransuppgifter/avtal) det var då den 21/12. Det dröjde sedan några timmar och på eftermiddagen fick jag ett mail därifrån om att det har blivit en fraktändring och att jag skulle betala in 95kr till!

Blev lite irriterad och skickade tillbaka ett svar där jag ifrågasatte varför det blev dyrare.... men såklart fick jag inte svar därifrån.

Så i måndags rann mitt tålamod ut och jag ringde dit och frågade när de har tänkt att skicka min hundfön som jag beställde den 21/12!? Klart att jag vet att det varit jul och nyår men att det skall ta sådan tid tycker jag är skitdåligt, speciellt när jag också visste att fönen fanns hemma. Hon kikade i några papper och mulade lite och sa att "de skickar fönen idag".......ha...jo, tjena! NU passar det minsann att skicka produkten men vad hade hänt om jag inte ringt?? Påpekade också noggrant att jag ville ha en fullständig faktura med i paketet för att jag skall ha ordentliga underlag för min bokföring.... tror ni att de hade skickat med fakturan??? NEJ!!!!

Kan inte fatta hur svårt det skall vara?! Så nu skall jag ringa och skälla lite. Men i det stora hela tycker jag det är skit att man inte får en bra service... Service är A-O!

Hursom så har jag nu  min hundfön hemma!

1 kommentar:

Anonym sa...

låt bli att handla euroshoppervaror,dom håller inte länge.