tisdag 18 januari 2011

Bättre & bättre

dag för dag...

Känns att det går åt rätt håll med mitt finger. Igår klarade jag att vara utan mina starkaste piller vilket känns så skönt. Eftersom man blir lite kocko i huvet av dem så slipper jag gärna ta dem om jag kan.

Klarade mig hyffsat på mina starka Avledon, även om jag känner av lite smärta. Tyvärr pajjar ju magen när man äter piller. Fick värsta ont igår, kändes som jag skulle dö faktiskt. Det var inte skoj kan jag säga. Men min kära make inhandlade lite nyponsoppa, och det kändes bra. Har ju inte heller världens aptit men någonting måste ju i magen för att bara leva på piller går ju inte.

Känns hur som helst att det går åt rätt håll..jag blir bättre!!

Hoppas också att jag kan bli så pass bra snart så Jocke kan jobba igen. Vi förlorar ju så mycket pengar på att han är hemma med "VAB" och pengar gör ju en del..... men innan han kan börja jobba så måste jag kunna klä på, byta och ta hand om Elias utan att jag får ont, så allt hänger på det...

Har i alla fall fått lite pyssel gjort igår. Rensade på datorn, kastade gammalt skrot, brände ned på skivor och bollade med lite bilder. Känns skönt då jag skulle ha gjort sådant redan när jag fick min nya dator för snart ett år sedan!! Tänker fortsätta med lite småprojekt idag nu när jag "får" sitta vid datorn och ta det lugnt.....:):)

Längtar till våren också.....hatar när det är halt och jävligt ute....Snart, snart kommer den!

Inga kommentarer: