torsdag 27 januari 2011

Återbesök till Ortopeden

Yehaaa!

Idag ryker min boxhandske!

Skall bli så himmelens skönt att slippa ett stort klumpigt gips/bandage. Kommer inte träffa någon läkare utan det är en sjuksköterska som kommer hjälpa mig. Skall också bli skönt att bli av med stygnen som irriterar.

Kommer förmodligen också att få ett mindre omslag/gips över lill & ringfingret som de dessutom kommer räta ut så de blir raka. För som det är nu är mina fingrar fixerade böjda.

Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ta hand om allt igen även fast jag är gipsad i 4 veckor till....... Det kommer ju såklart bli lite bökigt, men kan jag byta på Elias och klä på honom så är det inga problem, då kan Jocke jobba igen.....

Hoppas att det blir som jag vill!.....:-))

1 kommentar:

Dernole sa...

Skönt för dej, det kommer bli stor skillnad, och mer frihet :)