tisdag 11 januari 2011

Änglar möts....

Tårarna trillar från mina kinder.

Tårar fyllda med kärlek, smärta och saknad.

Jag fick nämligen ett meddelande idag. Ett meddelande av min kära vän Mia som är tvillingsyster till käraste Vicki som blev en ängel. Hon hade en vän på besök som är lite medial. Hon förklarade att en "hund" var bland det första som mötte Vicki på andra sidan, de första hon såg var en svans där håret hänger ner.
En glad hund med mycket hår på sin svans.. en Golden?, frågade Mia... nej... det var en fågelhund, fast hon kunde inte veta vilken ras det var men hon såg den framför sig. Det slog Mia sen att det måste vara min Geisha och visade en bild på henne från min blogg.. och JA, det var precis denna hund som mötte Vicki!

Vad säger man?
Jag känner bara så mycket kärlek. Jag visste att min älskade Geisha hade något speciellt och visst finns det ett liv på "andra sidan", det är jag övertygad om :-)) Många tårar har jag fällt idag, men det känns skönt faktiskt. Skrev ned en "dikt som jag har skrivit. En dikt som kommer ifrån min älskade Geisha....


När jag fick höra att dina vita vingar skulle ta dig till mig, visste jag precis att det var min uppgift att möta dig.

Jag hörde nämligen en liten fågel viskade till mig, att du alltid ville ha en så´n som mig. 

Jag tassade iväg med en ståtlig gång för att möta dig den dagen du kom....

Du var den vackraste ängeln jag någonsin sett, du strålande och lyste på något märkligt sätt.

Först ville jag skälla på dig och få dig att vända åter, till dina nära och kära som står och gråter. Men jag förstod snabbt att det nu är tid för din själ att få frid.

Jag hade hört att du inte var kry i din kropp, därför tog din tid på jorden stopp. Vi kommer aldrig få veta varför det blev så, inte heller någonsin förstå.

Det är så orättvist att det inte finns ord. Du var en människa så fin, fylld av kärlek & gó. Ditt skratt och dina tokerier kommer alltid finnas kvar i alla dar. Du levde inte fögäves om du tror det, du hade en mening med din tid där - jag lovar och svär. 

Jag skall nu visa dig vårt fjärran land och jag vet att det kommer bli en början av ett starkt vänskapsband. Här kan vi vara tillsammans du & jag, leka och mysa och bara vá.

Min svans kommer alltid vifta för dig, och jag är stolt över att vara din 4-fotade tjej!

En gordonsetter som jag, kommer alltid att göra dig glad. Jag är stolt över att jag fick äran att ta hand om dig, du är en underbar tjej och jag älskar dig!


//Geisha

4 kommentarer:

Åsa sa...

Snyft....

Anonym sa...

Står här på jobbet och gråter ja med. Känner ju inte de berörda men jag vet vilka det är, Lider med dem. När jag sedan fick läsa att hon hade fått ett varmt välkomnande av en svart hund med svans där håret hängde, är de gläjdetårar som kommer.

Tänker på er!

//Maria Ericsson

MammaMia sa...

<3<3<3<3<3
Tack Jane !

Iggepop sa...

Va fint! Kram