lördag 25 december 2010

Underbar jul

Vi hade en jättemysig dag igår...

Om än magen känns flera nummer för stor... usch, vad man stoppar i sig! Nya tag blir det snart.... får inte falla ur och hamna i dåliga dagar nu när vi har varit så duktiga i flera månader :):)

Meja gick på nålar igår... oj, vad hon väntade på Tomten efter att vi had njutit av vår julmat hemma hos min mamma. Meja sprang och tittade hela tiden i fönstren OM han med stort T skulle komma.....

Och han gjorde det!


En trevlig tomte som inte fick säga så mycket :-)) Men paket delade han ut, både till Meja, Elias, syster Jennie, min mamma, till Jocke och till mig!!!

Elias han var inte så förtjust i Tomten.. han skrek som en stucken gris och ville inte vara i närheten! Så fort han vände blicken mot Tomten så grinade han... stackarn... Men leksakerna som Tomten kom med uppskattades desto mer :-))


Och tänka sig... JAG fick paket!!! Weeeee, fick väldens finaste och efterlängtade STETSON pälsmössa av min andra hälft!! TACK ÄLSKLING, blev verkligen superglad!!! Har ju suktat efter den ända sedan förra julen då jag gav bort en till Jocke :-))

Fick även ett till paket när jag kom hem och i det var det bild på ett par skidor... först fattade jag ingenting.. men jag skall få ett par nya turskidor!!! Tänka sig.... äntligen efter mer än 10 år skall jag få byta upp mig :-)) Det behövdes verkligen :-)) NU SKALL ÄVEN JAG FÅ TRÄNA HUND IGEN!!! Nya skidor och ny mössa, kan ju inte bli bättre ju :-)

Vid 19 tiden var vi hemma igen. Elias var så trött att jag bara bytte till pyjamas på honom och gav honom lite mat.. han somnade ovaggat. Han hade nämligen inte sovit på hela dagen!! Det är sant! Den enda lilla sömnstunden han fick var när vi åkte till min mamma vid 14 tiden, annars sov han ingenting igår. Hela 10 timmar var han vaken!!
Men han var en glad gosse hela dagen och såg också ut att njuta över att det var julafton :-))

Meja var också trött efter en spännande dag. Hon lade sig i sitt rum och kikade på en ny film som Tomten kom med. Skönheten & Odjuret :-)) Själva avnjöt vi en stund i soffan slötittandes på "Tomten är far till alla barnen" ..... å herre gu vilken kass film! Ha ha...

Men även om filmen inte var den bästa så fick vi den bästa julen!

4 kommentarer:

Dernole sa...

Ni har haft en härlig julafton, och du tusen tack ;) som jag sagt tidigare great minds think a like....mycket uppskattad.

Jane Hagström sa...

Ha ha.. jag visste att du skulle uppskatta den :-))

Sara sa...

VA SNYGG DU ÄR I MÖSSAN , KANONERS JANE
VILKEN SNÄLL JOCKE DU HAR =)

Jane Hagström sa...

Tack Sara!!! Hi hi.. ja Jocke är bäst :-))