måndag 6 december 2010

Spaning....

Idag har jag haft lite fullt upp minsann...:)

Min dag började i stallet. Hovslagardax igen... kan inte fatta att det redan gått 8 veckor sedan sist de blev fina om fötterna.

Två skoningar och 4 verkningar blev det för Hovis idag, och redan vid 11:15 tiden var vi klara! Hästarna skötte sig galant, fast tre av dem är unghäst. Skönt att det funkar bra och att det flyter på :-) Men så har vi också fått tag på en jättebra hovlsagare. Det är ju han som gör jobbet... och jag bjuder på fika och betalar! Hi hi...

Lilla Thokkadis är jätteduktig, tror till och med hon tyckte det var lite spännande att få komma in på stall idag. Hon gick med bestämda steg efter mig när jag hade hämtat henne från hagen och var på väg in i stallet... hon är så go min nallebjörn :-) Hennes hovar ser jättefina ut och det var inte så mycket som skulle verkas. Men vetskapen att man får dem kollade tycker jag känns så skönt..

Efter stallet så hade jag lite fix för mig här hemma innan det var dax att hämta Meja på skolan vid 14. Tog med mig lite mellis i väskan och gjorde iordning det jag skulle ha med mig och sedan for vi ned på stan för att göra lite ärenden och promenadspana lite :-)

Har så mycket ideér nu så jag kan inte hålla mig riktigt.. måste planera och jag vill att det skall göras NU på EN GÅNG! Gärna igår.... ni vet ju hur vi kvinnor fungerar... får vi för oss något så skall det ske direkt... hi hi...
Promenaden gick fin fint och så även mina ärenden. Vi passade också på att hälsa på hos mor på salongen och fick lite fika. Skönt att få en varm kopp kaffe efter en något kylig promenad.....

Så i morgon tänker jag fortsätta min spaning!

Inga kommentarer: