onsdag 1 december 2010

Söker...

efter något som jag har haft och som inte finns i Sverige nu....

Kan säga att det inte är lätt att leta och det är ingen som vet något!
Det är så typiskt nu när jag har hittat "min grej"... Jag vill ju så gärna ha just DET... Känns bara så typiskt.

Men det sägs ju att den som söker finner... och jag hoppas verkligen det.


Konstig dag...

Har haft en konstig dag tycker jag. Känns som om jag inte har fått något vettigt gjort alls. Men det kanske känns så när man gått i långfillingar och myströja hela dagen :-)

Men lite nytta har det blivit gjort. Bokföringen är fixad.. har kommit lite på efterkälken faktiskt men nu är den fixad, känns skönt. Även hundarna har fått sitt, det blev en skidtur med ALLA! Ja, visst höjde någon på ögonbrynen när jag for förbi med 4 pigga Gordonsettrar som villigt drog mig på skidorna :-) Själv stod de på sidan och såg allmänt trötta ut.. hi hi

Lite kallt var det faktiskt. Värst om händerna, de blev till isbitar direkt.. usch, men eftersom de är så duktiga att dra mig så behövde jag inte staka utan kunde gömma fingrarna i vantarna och bara åka med :-))

Sen på eftermiddagen var jag till Granngården och gjorde slut på lite pengar.. Hundmat för hela slanten, usch, vilken tråkig utgift tycker jag... Men jag handlade även en fin dörrmatta som skall vara i källaren på trimmet. Den var grön med en hund som säger vov, vov, vov.. tyckte den var fin och piggar upp lite i vintermörkret med sin fina gröna färg.   


Inte så bra bild, men ni ser nog....


Söker vidare..

Nu skall jag söka vidare innan jag måste lägga huvudet på kudden.... Ha det gott mina vänner :-)


2 kommentarer:

Anonym sa...

"Något vi haft men som inte finns i Sverige nu..." Det måste vara sol och värme du söker : ))

Kram
Michelle

Dernole sa...

den som söker kommer att hitta :) men jag förstår att det tar onödig energi. måste ge komplimang på mattan den var super käck :)
kram