fredag 17 december 2010

Snart...

Kommer stunden jag längtat efter.......

Barnen sover....och det enda som är kvar att "göra" är att rasta lite hund....

SEN 

SKALL JAG KRYPA NED I SÄNGEN OCH NJUTA AV ÄNNU ETT NUMMER AV DEN HÄR:


På med en mysig pyjamas så man är varm & go och sedan kan man ligga och drömma sig bort i Islandshästvärlden för ett tag...

Många fina pållar att beskåda.... uj uj..

Och på tal om hästar så har jag träffat min idag!

Jag Meja & Elias for till stallet för attThokkadis skulle få sin första vaccinationsspruta idag. Det gick jättebra, det gick superfort och hon märkte den inte ens...

Men innan Lotta (tjejen som vaccinerar) kom så fick vi vänta en stund eftersom hon blev lite försenad. Först stod vi på gången så Meja fick borsta henne lite. Det gick bra men det är ju inte så lätt att borsta en häst med HUR mycket päls som helst som dessutom har i flera cm snö & is som sitter fast.. nåja, Meja fick borsta och Thokkadis träna på att bli borstad. Hon blev lite otålig efter en stund så jag gick ut en vända och tränade lite på att gå med henne och förflytta runt henne lite på stallplanen...... vi gick in i stallet igen och då fick hon gå in i boxen en stund... 


Meja borstar...

Thokkadis blev nog lite förvånad över att ha hamnat i boxen och jag tyckte mig höra hur hon tänkte " Men va tusan göööör du matte??, här tänker INTE jag stå, har du blivit skvatt galen matte??"

Hon krafsade i backen med bestämda tag och gnäggade en hel del och utanför stallet stod morsan med sina kupaner och gnäggade tillbaka.... ha ha... men hon fick en stund för sig själv i boxen och det var bara nyttigt. 

Det här var hennes första vaccinationsspruta och nästa blir om 4-6 veckor. Då får vi passa på igen att "box träna" lite :-))

Nu skall jag rasta hund!!! 

Hej svejs!
 

Inga kommentarer: