tisdag 21 december 2010

Snart skall det fönas!

Äntligen har jag beställt min efterlängtade hundfön!

Så kanske, kanske blir hundarna fina till nyår :-))

De hade specialpris på satchmos nu fram till jul på Tornado fönen som jag har spanat in. Den var nedsatt ganska så kraftigt så då slog jag till!
Skall bli helt underbart att få både bad och fön. Slippa långa torktider och päls som far omkring på golvet efter bad. Och sedan att man kan bada sina hundar fast det är -20 ute!

Så måningom kommer jag också kunna erbjuda mina kunder bad. Det kommer bli kanon! Men först skall det göras iordning i rummet där badet kommer bli. Håller på att målar lite pö om pö när tiden ges. Väggar skall målas och golvet skall fixas.. sen lite elinstallation.... Än har jag inte varit stressad av att få det klart,  men nu blir jag sugen att jobba på så det blir färdigt... =)
Nej, nu måste jag sätta fart!

Skall på kalas!!!

2 kommentarer:

Sara sa...

DU KAN JU FÅ PROVA BLÅSEN PÅ EN CHOWE =)
KRAM

Jane Hagström sa...

SJÄLVKLART SARA!!! Det MÅSTE jag ju bara!!!!