onsdag 22 december 2010

Satan i gatan...

vad det är kallt!!!

Så trist! Jag hatar verkligen när det är så kallt att man inte kan vara ute. Okey, -15 är hyffsat men när det kryper ned till -20 så är min gräns nådd i alla fall....

Inga kläder i världen funkar då....åtminstone inga kläder jag har i garderoben :o)

Varken ridning eller skidåkning med hundarna har det blivit på mer än en vecka.. skit, tycker jag. Men för hästarnas skull så gör det inte så mycket när det är så kallt, deras energi går åt till att spara på värmen. Dessutom är det inte så bra om de drar i sig för mycket kall luft, detsamma gäller hundarna. Jobbar man för hårt med dem när det är kallt kan de ju dra på sig lunginflammation. Vila är bra också, i måttliga mängder.. hi hi.. jag får intala mig det nu när det är som det är...... KALLT!

Kanske är det också bra att hundarna vilar lite för vi går ju fortfarande och väntar på löp! Darling har dragit över med löpet ett x antal vekor nu... kan inte svara på varför, kanske vill hon inte att vi skall resa i det här vädret? Hm, det måste vara så hi hi.. Men det kommer, det vet vi i alla fall!

Målning istället för ridning...

Inte lika roligt, men nödvändigt!

Tänkte ju som sagt rida idag.... igen,  men inte i den här kylan. Så idag skall jag nog måla lite nere i källaren istället. Hundbadsrummet skall ju ta form! Skall börja med att vitmåla väggarna och jag gissar att det kommer ta sin lilla tid. Många strykningar kommer det behövas.... Kanske måste jag också gå över en vända med lite mer spackel.. det är lite svårt att se alla skröppel i väggen när man har spacklat så mycket..... finare än vad det är nu kommer det i alla fall bli! Lovar att komma med före & efterbild sen!

Nu måste jag gå och hämta mer ved! Ha en gó dag och klä på er ordentligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här var det -25 i morse och nu är det -23! Då är man glad att man har tak över huvudet!! ;)
Vi hörs och syns. Det är mycke nu...! Kram Petra.

Dernole sa...

Nu får det räcka vi har knappt haft en vecka med lagom temperatur. Hundarna är uttråkade och jag har inte ens kommit mej ut med Ögn :(