söndag 12 december 2010

Såld...

För första gången på läänge blev jag såld på filmerna om Narnia....

För länge sedan när jag var liten såg jag filmen om Häxan & Lejonet... tyckte jättemycket om den men jag har aldrig efter att ha sett filmen funderat så mycket på den efteråt....

Tills...

Jag fick se häromdagen att de skulle sända den på tv! Behövde inte fundera så mycket, JAG SKULLE SE DEN! Vilket så också blev... jag och Meja satt som förklistrade vid tv´n...
Jag brukar inte gilla fantasifilmer och har varken sett Harry Potter eller Sagan om Ringen.... men Narnia.. jag är såld.

Kanske tycker jag om filmen efters om det är så mycket djur i den, och alla som känner mig vet ju att jag älskar djur. Den är fängslade och fylld med spänning... Aslan, det vackra lejonet gör att man drömmer sig bort..han e ju så fin :-)

Nästa helg sänder de ytterligare en Narnia film - Kung Caspian... jag och Meja har "bokat" plats i soffan.:-)

PREMIÄR

På juldagen är det också premiär för den tredje Narnia filmen, Kung Caspian och skeppet Gryningen! Jag och Meja skall defenitivt gå och se den! Se trailern här >>>

Foto Copyright © Twentieth Century Fox

1 kommentar:

Dernole sa...

De är helt underbara, har läst böckerna och sett filmerna. Är en stor älskare av denna typ av böcker å film, tack vara mina barn. Började läsa Harry Potter för dom när de kom ut på bok, sedan dess har vi läst alla böcker sett alla utkomna filmer. Tror att lite fantasi behövs som ett avbräck i vardagen :) Och böcker/film är avkoppling.