torsdag 30 december 2010

Nedräkning..

Nu är det inte många timmar kvar...

Ett nytt år närmar sig med stormsteg.

2011 ett nytt fräscht, oförstört och förväntansfullt år fyllt med utmaningar. Jag är sååå nyfiken på vad det nya året kan ge, hur saker och ting utvecklar sig....weeee, jag är taggad - Är ni?? Vi kommer fira nyåret med goá vänner :-)) Kommer bli lattjo lajbans, skall verkligen bli jätteskoj att få sätta på sig finkläderna och "rocka loss & Piffa sig lite" och ringa in det nya året i glada vänner lag.
Tyvärr så får jag skåla utan min käresta... han måste knega..suck.. vi får önska varandra "gott nytt" i luren istället. Men vi hinner ha hela dagen tillsammans så jag överlever nog några timmar själv :-))

Kiropraktorn
Så så skönt att jag äntligen gick iväg och fick min rygg/nacke kollad idag. Det var lite att rätta till som han sa.... det blev en hel del knak och brak men nu känns det faktiskt bättre. Skall iväg en gång till i nästa vecka sedan behövde jag nog inte dit igen på ett tag...

Värre är det dock med mitt lillfinger. Det är stukat och gör så förbannat ont. Tjockt som en prinskorv som är på väg att bli blå... hoppas verkligen att det ger sig snart för det är inte skoj...Grrrrr

Nä, nu måste jag ta tag i tvätten som har väntat på mig ett bra tag... den hamnar ju inte på torklinan av sig själv...

Há dé!

1 kommentar:

Eva sa...

GOTT NYTT ÅR JANE MARIA!!!
Ett nytt härligt superbra 2011 kommer snart!!! kram hundfrissan Eva