fredag 10 december 2010

Mina små nissar....

Är så fylld av julstämning!

Vi har varit på Mejas lussefirande nu på morgonen och det var såå fint :-)


Ettor, tvåor och förskoleklasserna lussade för oss i deras gamla gymnastiksal. Det var jättemycket folk, trångt och varmt men det glömde man snabbt bort när barnen började sjunga! De var verkligen jätteduktiga!

Man blir så fylld av glädje av att se dem sjunga och läsa verser tillsammans... kommer ihåg själv när man för länge sedan skulle ha uppvisning för sina föräldrar.. en stor dag, man var så stolt :-) Och jag gissar att Meja och hennes kompisar känner precis detsamma :-)Meja vinkar till lillebror :)

Min minitomte :-)


Lussefirandet avslutade vi sedan i klassrummet där vi fikade tillsammans. Lussebullar, saft, pepparkor och kaffe.... mmmmm, så gott :-) Min mamma var också med och njöt av en stunds fin julstämning.

Är så glad och lycklig att jag får uppleva det här tillsammans med mina fina tomtenissar! 

1 kommentar:

Dernole sa...

Vilka underbara småtomtar du har :)