tisdag 7 december 2010

Matfråga...

Ibland önskade jag att man bara kunde ta ett piller.... ett mättnadspiller som gör att man slipper.....

DEN EVIGA MATFRÅGAN!

-VAD, skall vi äta????

Denna fråga kan göra mig galen... det är ju sååå tråkigt att jämt behöva fundera ut vad man skall stoppa i magen...

Kan ju också erkänna att jag inte är så duktig på att storhandla så att det finns mat hemma under veckorna.. det blir gärna att man far ned på affären både en och två gånger per dag. Jag VET, det är oekonomiskt som sjutton men jag tycker det är såå trist att handla. Försöker dock ibland att handla lite mer så att maten räcker i några dagar men oftast är det så att det fattas något i alla fall och man måste fara och handla...

Hade jag obegränsat med stålar hade jag fixat både någon som handlade och någon som kockade hemma... bara att sätta sig till bords och njuta över tiden som blir över då man kan njuta och vara tillsammans med barnen eller göra något annat skoj....Önskedrömmar... jag vet :-)

Idag hade jag i alla fall något hemma i kylen så det blir pasta med köttfärssås med smak av vitlök.....hoppas att det kommer smaka...:):)

Mitt letande går vidare...

Har ringt lite telefonsamtal idag också men jag kan inte säga att jag har kommit framåt så mycket. Men jag fick hur som helst tala med en supertrevlig kvinna som gav mig lite extra energi och lite andra synvinklar i hur man kan tänka....

Mycket skall göras och tas reda på ....... men i slutändan blir det nog bra...eller jag skall säga att det BLIR BRA  :)  Man måste våga tro!!!

1 kommentar:

Marillo sa...

Hallooo ja du det här med maten är drygt..
Men ni som inte har nå allergier eller så - har du funderat på att ringa till "Linas matkasse" o allt vad dom nu heter. Dom har ju allt i en matkasse som leverar till dörren för en vecka i taget och det var faktiskt inte så dyrt heller sen får man recept med så då är det "bara" att kocka för fullt.
Jag är såå nyfiken på detta men är lite osäker på det när vi har diverse olika krämpor här hemma he he..
Men sök på det och kolla vettja för det blir nog inte så mkt dyrare siddu ;-)
ha det gott
Kram.