torsdag 2 december 2010

Mat time

Idag är det torsdag...

Och pannkaksdax hemma på gatan :-)

Meja har önskat och mamma Jane vek sig... hi hi


Här kommer också en liten film som Jocke filmade idag när han åkte med Pika & Darling..

För övrigt är det min första "film" som jag gjort och publicerat!
Annars har jag lagt min tid på att sy lite halsband idag, bäst att passa på när husse är hemma och vi kan hjälpas åt med Elias.

Nu måste jag fortsätta med mitt! Lite tid vid datorn och lite bloggande, jag vet men tiden räcker inte till :):)

3 kommentarer:

Dernole sa...

Vilken häftig film :)undrans om en annan hade klara av att stå på bena :)

Anonym sa...

Hej Jane!
Jag följer din blogg och tycker den är superintressant!

Jag har en fundering kring dina skidturer med hundarna! När tycker du det är lagom att börja låta dom prova på att dra? I vilken ålder alltså?

/Emelie

Jane Hagström sa...

Hej Emelie!

Så skoj att du följer oss på bloggen :-) Svårt att säga precis i vilken ålder jag börjar eftersom jag har fler hundar och när de är valpar & unghundar får de vara med och springa med oss alla redan från att de är så stora att de kan hänga med. Men ungefär vid 1 år tycker jag kan vara lagomt. Då har de växt till sig lite. Men man kan gärna träna dem att ha sele och lina redan när de är yngre. Sen gäller det ju att använda sitt sunda förnuft. Man börjar smått och ökar träningen successivt. Hittade en länk som du kan titta på : http://goto.glocalnet.net/draghundsport/handb3.PDF

Annars kan du höra av dig till mig på mailen! Ha det bäst! JANE