onsdag 8 december 2010

Lurad!

Idag har Meja lärt sig en läxa!

Bara tanken på vad hon gjort idag får mig att rysa...

Jag själv gjorde det nämligen när jag var liten och gick på dagis.... kommer ihåg det som om det vore igår!

HON FASTNADE MED TUNGAN PÅ LYKTSTOLPEN!!!! GHAAAAAA


Mejas fröken berättade det "hemska" för mig när jag hämtade Meja på förskolan idag, hon mötte mig i dörren och ville tala med mig innan jag gick in till Meja.... tänkte först "NEJ, vad har hon ställt till med idag då" ..... men nu var det inte Meja det berodde på denna gång...

HON BLEV LURAD!
Ja, det är sant. Meja och tre andra tjejer hade tydligen varit ute och lekt tillsammans då en utav tjejerna som är lika gammal som Meja sa till dem att "SLICKA PÅ STOLPEN"... Sagt och gjort så gjorde tjejerna det..... och ni kan ju bara tänka er hur det blev!

Ja, Meja satt i frökens knä och grinade i en timme.. hon var förkrossad. De andra tjejerna hade också fått väldigt ont.. den ena hade tydligen fastnat med HELA tungan på stolpen, vilket inte Meja gjorde. Hon hade dock tur i oturen att "bara" fastna med tungspetsen....

Stackarn. Man får ont i hela hjärtat.. jag vet precis hur det känns... Usch!
Men tjejen som plösligt hade en liten röd djävul på axeln bad om ursäkt och erkände att hon hade lurat dem.... jättebra att de ordnade till sig men jag tror nog ALLA har lärt sig en läxa idag....

Många återstår dock :-)

1 kommentar:

Sara sa...

JAG SLICKADE PÅ EN JÄRNTRAPP SOM LITEN , AJ FASEN, STACKARS MEJA..
EN KRAM FRÅN MIG