måndag 13 december 2010

Julshopping

Julen närmar sig med stormsteg!


Jag tänker inte stressa denna jul!

Så, idag skall julklapparna inhandlas så vi kan koppla av och se fram emot att helgen närmar sig!

Hysteriskt!

Redan nu är det rena rama hysterin på köpcentrat här i stan. Folk & bilar överallt. Och jag kan inte med min vildaste fantasi förstå varför det skall handlas så in i bängen! Man bara byter pengar ju! Och sedan...rean som kommer i mellandagarna! Helt sjukt... nej, jag har aldrig varit på en mellandagsrea och det är inget jag tänker planera in heller.... usch, för trängsel och hysteri...

Jag vet hur det kan vara... har ju liksom jobbat där i 10 år!! Folk svimmar, blir osams och står och rycker i samma pryl!

Men idag blir det en lugn och behaglig handling......eftersom vi har bestämt gemensamt i vår familj att inte handla så mycket. Självklart skall barnen få, det är ju deras högtid och vad vore en jul utan klappar?

Så idag blir det klappar till Meja & Elias..., vi vet redan vad vi skalll köpa så det går nog smidigt skulle jag tro. Tänker även inhandla ett par varma skor som jag ha i stallet och när jag rider för det är inte skoj att frysa om fossingarna. Har också lite pyssel att inhandla till trimmet som jag håller på att fräscha till. Det tar sig... sakta men säkert :-)

Lucia är det också!


Bjuder på en fin låt :-)Ha en fin dag!

Inga kommentarer: