torsdag 16 december 2010

John Blund...

VEM ÄR DET?

Ja, här är han inte i alla fall...

Jag fick nog min "sovdos" i förrgår och igår natt då Elias sov så duktig...
Har redan varit vaken i flera timmar nu när jag skriver det här... tror jag vaknade vid 01:30 tiden och sedan dess jag har inte sovit... Elias har inte heller sovit så bra... lite knölig faktiskt.

Dock somnade han vid 5 tiden strax innan pappa Jocke skulle fara till jobbet. Men vid den tidpunkten är det igen idé att gå och knyta sig, då blir jag alldeles för mosig..

Sitter nu med en stor kopp kaffe, smörgåsen försvann med ett nafs och nu sitter jag och lurar lite på vad jag skall sysselsätta mig med idag.. Har lite planering som måste göras, eller rättare sagt ganska så mycket planering men tar man lite pö om pö så ror jag nog båten i hamn tillslut :-)

Ha en fin morgon!

1 kommentar:

Dernole sa...

En sak, en dag i taget så löser sig alllt! Du kommer ro allt säkert och tryggt i land :)