tisdag 28 december 2010

Inte som jag tänkt..

I morse skrev jag på FB

"En ny dag med nya utmaningar"

Kan ju säga att jag satte huve´t på spiken.

Fick en utmaning som hette duga idag, och jag blir lite bekymrad hur jag skall gå vidare. Men jag har nog lösningen även om man måste ta en omväg...och den omvägen är inte lika rolig... tyvärr blir saker och ting inte som man tänkt... livets prövningar kanske.. vem vet? Lite svårt att finna något svar...

Känner mig lite ledsen faktiskt... men snart får jag natta kudden och i morgon är det en ny dag! Tänker dock akta mig för utmaningarna!

Kram & nattinatt...

2 kommentarer:

Dernole sa...

Vad har hänt:) Eller är det testningen som rubbar din sinnesro? Hoppas att det lugnar sig lite.
En kram på vägen, kan jag erbjuda.

Jane Hagström sa...

Tack Helene.. vi kan höras sen! KRAM