söndag 5 december 2010

Fyyy fan!

Nu har det hänt!

DET som INTE får hända!!!!!

Jag blir så in i helvete förbannad och ledsen....


Citerat från Björnåns HS....

Fruktansvärd Nyhet!!

december 5th, 2010 Björnån’s A Zäta dödad av vargar idag!!!!

Arne släppte Zäta vid sin stuga idag med pejl. När Zäta varit borta på samma plats i 10 min sprang Arne dit visslandes. Zäta var då halvt uppäten av 4 vargar. (Strax utanför Malung)

Vad säger man?

Jag finner inga ord... fy fan vad hemskt. Håren på kroppen bara reser sig och jag blir alldeles kall.... Hur mycket skall tolereras egentligen?? Tänk om det var ett litet barn som var i skogen och lekte?? Skall det blir så att man inte törs vara ute längre med ungar & hundar..?? Dessutom var vargarna inte heller direkt rädda när Arne kom fram till sin hund.......

Kan bara tänka mig vilken hemsk syn, att hitta sin bästa vän dödad och halvt uppäten.. groteskt..

Nu sitter det säkert en massa folk och läser det här och tycker jag är hemsk men någon måtta får det fan i mig vara!

Skänker en stor tanke Arne, och hans uppfödare.....


Det som inte får hända har hänt....

http://www.dt.se/nyheter/malung/article821327.ece

Inga kommentarer: