onsdag 22 december 2010

Fint med vitt!

Nu ni...

Det tar sig!

Vitt, vitt, vitt... det kommer man långt med. Har målat första vändan i nästan hela rummet och man ser redan att det blir så fräscht! Många skrymslen och vrån är det, så en dans på rosor vill jag väl inte påstå att det är. Man får ont både i händer och armar av att stå i alla dess konstiga arbetsställningar när man skall försöka komma åt överallt... och taket! Skit trökigt att måla....Före.. mot ingången i "hundbadrummet"


Efter första strykningen.. vilken skillnad va?

Men fint blir det tillslut :-) Nu är dock färgen slut så mer måste inhandlas, men det får nog bli i mellandagarna för nu kommer det ju lite annat emellan.. och jag vill ju umgås med min famlij istället för att tillbringa tiden i källaren :-)

Nu skall jag fixa lite mat!

Eller?

Tror jag hörde något om pizza idag....:)

2 kommentarer:

Eva sa...

Det badkaret jag skymtade i bakrunden kommer du bli SUPERNÖJD med. Min bästa investering!!! hundarna & "ryggen" gillar karet;O)Eva

Jane Hagström sa...

Jaaa, visst är det bra!! Köpte faktiskt det för ett BRA tag sedan och har bara hunnit nyttja det för mina egna hundar... skall köpa till rampen sen bara! När det blir "klart" är du välkommen på lite beskådning och trimsnack :-))