tisdag 28 december 2010

Byte...

En tvåbent mot en fyrbent!

Meja hade superdupertur idag. Hon fick nämligen följa med till badhuset, Aqua Nova och bada tillsammans med Tomas & hans dotter Mathilda med kompis. Vilken lycka!!! Hon var salig när hon gick till bilen med badväskan i handen....

Istället för Meja fick jag Adilla. Pikas syster som får vara hos oss en stund medans de är och badar. Då slipper hon sitta i bilen själv och bli kall. Det är ju i alla fall -13 idag här hemma. Hon blev "väl" omhändertagen av alla mina tjejer när hon kom.. eller ett bättre ord är att hon blev överfallen! ha ha... ALLA ville granska Adilla in i minsta detalj och Pika.. ja, hon talade om för Adilla var skåpet skulle stå, fast på ett juste sätt. De såg i alla fall ut att bli glada över att se varandra igen.. det var ju ett tag sedan :-)


Finaste Adilla :-))

När de hade hälsat klart och lekt en stund så var det som att slå igen dammluckan här hemma.... hundarna somnade, Elias lika så...så nu sitter jag här och lyssnar på P4, dricker kaffe och skall ta tag i lite räkningar. Skittrökigt, men såklart ett måste.

Nej, mina vänner.. måste sätta fart!

Inga kommentarer: