måndag 27 december 2010

Biopremiär

Jag har Biopremiärat med min stora dotter idag!

Vi var och tittade på Narnia, Kung Caspian & skeppet Gryningen! Filmen spelades i 3D, vilket var premiär för mig också. Det var häftigt faktiskt, men jag bekymrade mig mest över glasögonen och om de tvättade dem efter varje film..... Fy faan vad äckligt... kan bara tänka mig vad baciller det finns på dem !

Men sån´t får man lägga till sidan när man är på Bio

Hade också med mig min brors dotter Clara också. Äldsa tjejen skulle också varit med men tyvärr blev hon dålig så hon inte kunde vara med. Men de två tjejerna jag hade med mig myste dock ikapp tillsammans med sina stora popcorn "skålar".... =)


Sötisar :-))
Filmen var rätt OK faktiskt och de två timmarna gick ganska så fort. Kändes skönt då jag har oroat mig lite för att kanske få springa på toa eller tjata över att min tjej skulle hålla sig tyst under föreställningen..... Men stor som hon är så hon skötte sig galant så fler bio besök kommer det definitivt bli framöver :-))

Mysig eftermiddag :-))

Inga kommentarer: