fredag 19 november 2010

Ut i naturen...

med djuren!

Åh, vad det var skönt att komma ut på en ridtur idag. Perfekt kyla och perfekta vägar med superunderlag. Hilda var pigg idag, det märks att hon har fått mer krafter nu. Fast vi tar det fortfarande väldigt lugnt. Långa skritt turer med lite töltinslag. Hon väljer den framför traven så då låter jag henne tölta. Travar gör hon lättare på volten när jag longerar. Det är en trevlig häst, hon är snäll och man känner sig trygg med henne.


Hilda undrar vad jag gör...:)


Vi var ute i ca 1.5 timme och när vi var på väg tillbaka till stallet började solen tråla igenom molnen. Så fint ute.. finns inget bättre än att vara ute i friska naturen. Så rofyllt och lugnande.. man bara drömmer sig bort från vardagens "måsten" :-)

När jag red i skogen efter skogsvägarna så kunde jag inte slita mig från att spana in alla spår efter vildsvinen som uppehåller sig omkring området. Det är spår överallt! Skulle bara fattas att man träffar på dem.. usch.. skulle inte vilja möta dem.. Ser man på spåren så är de faktiskt ganska så stora..


Tillbaka till stallet blev det några kort på kompisarna i hagen och min lilla fis:-) 


Mor & dotter slickar på saltstenen :)


Grabbarna :) 

Inga kommentarer: