fredag 19 november 2010

Tyggtrött

Ny dag, ny jakt på tyg!
Som sagt så hade jag en klippdag igår och jag hann med ganska så många faktiskt innan jag tappade lusten totalt då jag fick veta att min grossist inte längre skulle ha kvar mina tyger i sitt sortiment!!!

KATASTROF för min del för jag vet hur länge jag letade efter mina tyger som jag syr huntäcken/jakttäckena av.... så så trist.

Så igår jagade jag hela eftermiddagen.... men utan resultat faktiskt. Tänker jobba på idag också för jag MÅSTE få tag på mer. Det finns i Kina, men att handla över 100-200 meter per tygfärg är inte så lockande då de har det som minimikrav... Så, vi får se hur det blir...

Täcken SKA jag i alla fall fortsätta med!
Men man blir ju så trött när det skall krånglas hela tiden. NU när jag äntligen vill sätta fart. Dessutom jag ju testat mina produkter ett tag nu och vet vad de går för ..

Men med tanke på sätta fart så får jag sätta fart med frukosten nu istället för jag tänkte åka och ta en ridtur nu på morgonen. Så får tygjakten forstätta när jag kommer hem :) :)

Ha en fin förmiddag!

Inga kommentarer: