söndag 14 november 2010

Superskoj

Vi rockade gärnet igår!

Jisses, vad vi dansade! Så kul att få ta sig en sväng utanför husknuten:-))

Och dessutom få chansen att svänga sina lurviga med min kära moster!!! DET MÅSTE VI GÖRA OM!!!!

Det var som att skruva tillbaka tiden ett snäpp och vips så såg man björnborg pannband, benvärmare i alla de färger och de tuperade luggarna! Ha ha.. ja, tänk SÅ såg vi ut på det glada 80-talet.


Jag körde då den "fega" varianten med jeans, top och stövlar, passar mig perfekt :-) Det skall vara bekvämt att gå ut.. hålla in magen, tejpa tuttarna med silvertejp och dra på sig konstiga kläder är inget för mig...

Träffade inte så många kända ansikten faktiskt.... men det är klart, jag tittade väl inte så noga *skratt* 

Mår som man förtjänar..

BRA! Lite trött i morse men nu är jag på G igen :-) Fick ett snabbt uppvaknade dock i morse... kl. 9 ringde det på dörren... jag hade glömt att jag hade en inbokad kloklippning!!!! Ghhhaaa!!! Kan inte fatta hur jag tänkte..men har man varit hemma i 8 månader så har man.. kom snabbt i kläderna i alla fall :-))

Nej, nu måste jag kila vidare! Meja skall på Hästis igen!

Inga kommentarer: