onsdag 24 november 2010

Skate-tur

Jag säger bara WOW vad skoj!

Efter allt fejande här hemma kände jag ett stort behova av att komma ut i det lilla ovädret en stund. Hade inte tid att åka till min vanliga plats för att motionera hundarna så jag tog med mig Pika & Darling över till skidspåren som är på andra sidan vägen. Än finns ju inte de klassiska spåren men det är preparerat för skate.

Pika tar Darling

Jag trodde verkligen att Darling var "den bästa" på att dra men tamejtusan så är Pika minst lika bra, om inte bättre här hemma. Även fast hon är så liten är hon urstark, orkar hur mycket som helst! Jag vet att hon imponerade på Jocke och jag håller verkligen med.

Darling är också en klippa på att dra. Men när vi har varvat rundan ser man att hon tappar intresset något och vill inte ligga på max. Hon är en hund som vill ha nya "vyer" hela tiden. :-) Fast om jag tänker efter så har både Geisha, Aska & Gnizta varit lika på det blanet. 1 varv och det räcker, tycker de...

De behöver ju inte ligga på max hela tiden men det är ju bra om de har ett bra framåt tänk och inte sackar efter när man åker... det är ju inte jag som skall dra ;-)

Gammalt fungerar...


Jag åkte 3 varv (ca 8km) med tjejerna på mina väääldigt gamla "hundskidor" men jag kommer fram och det är ju huvudsaken *skratt* Hundskidorna har jag haft sedan min första tur på fjället typ 1999 eller 2000 då jag for iväg med min älskade Geisha till Fulufjäll.. sedan dess har jag alltid haft mina skidor när vi har tränat och turat med hundarna. Skidorna har passerat otaliga vidder, stenrösen, mossa, och massor av ris.... de är inte vackra men de tar mig framåt. Hi hi...

På "önskelistan"

Så eftersom jag nu har så taskiga skidor när jag vill träna lite så skulle det var fint med ett par skateskidor som jag kan ha när jag åker med hundarna och tränar själv såklart. Tror det skulle bli en helt annan upplevelse med lite gliiid, eller vad tror ni? :-)

Så nu står det skateskidor som No 1 på min önskelista..... :-)

Hoppas hoppas att tomten tycker jag har varit snäll....Förresten!

Tror ni på tomten?

Det gör jag ;-)

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja men självklart tror jag på tomten, speciellt strax innan jul!!
Jag hoppas han är riktigt snäll och ger dig ett par nya skidor..

Kramelikram

Dernole sa...

Tomten kommer alltid till snälla barn;) ho ho ho

Jane Hagström sa...

Ingrid: Precis... bäst att visa sin snälla sida en tid innan :-) Helene: Jag antar att du tycker jag är snäll och att jag är ett barn! hi hi..